Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

La xemeneia de l’empresa ceramista Enric Segú Estrada -Sant Climent de Peralta-

Enric Segú pare a la dreta junt amb el seu fill Enric Segú Riera
Enric Segú pare a la dreta junt amb el seu fill Enric Segú Riera

L’any 2012 varem fer una entrevista a Enric Segú  que ens explica quelcom de la empresa i de la xemeneia  que succionava els fums del forn de coure la ceràmica. Va ser publicada a la revista digital Totbisbal,  però actualment aquest mitjà està inactiu i no disposem de la informació que vàrem publicar.

La xemeneia Segú de Sant Climent de Paralta
La xemeneia Segú de Sant Climent de Paralta

Si que podem adjuntat un PDF amb alguns retalls de diari que contenent noticies relacionades amb el treball del pare Enric Segú Estrada que es pot llegir  a;   Enric-segu-estrada

 També es pot llegir quelcom de Joan Riera Marull que és qui comercialitzava els forns de coure  material ceràmic que ell mateix havia dissenyat .

 

Mural que hi havia a la façana del taller E.Segú
Mural que hi havia a la façana del taller E.Segú
La xemeneia i una  decoració que actual està  la façana de la botiga,  inspirada en un dibuix d'Enric Segú
La xemeneia i una decoració que actual està la façana de la botiga, inspirada en un dibuix d'Enric Segú

 

 

 

 

 

 

Actualment hem localitzat un bloc molt interessant  pel seu contingut i també molt agradable de veure on ens parla d’Enric Segú com autor de diverses obres de ceràmica  fetes  al Celler d’Argentona  que es troba en terrenys de Can Calopa, també esmenta al ceramista Esteve Vila.

Podem consultar l’esmentat bloc a; rondaller.cat  i en concret la pàgina que parla de E. Segú, d’ella n’em extret la imatge que  tot seguit presentem feta per l’autor de l’esmentada pàgina. Ha estat considerada també d’interès  perquè  a la obra s’hi veu podem  la signatura Enric Segú, ceramista, Sant Clíment de Peralta, 1975 .

Obra d'Enric Segú, treta de. rondaller.cat
Obra d'Enric Segú, treta de. rondaller.cat

Leave a comment

name

email (not published)

website