Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Deu anys de Premis d’ Il·lustració Eva Toldrà Fernández a Olot.

Dir que personalment va ser una gran satisfacció poder assistir al acte d’entrega dels  Premis d’il·lustració  Eva Toldrà Fernández a la sala Torin de Olot, lloc on hi ha l’Arxiu Històric Comarcal de la Garrotxa.

Jaume Toldrà i Isabel Fernández, sala Torin d'Olot 11-10-2023
Jaume Toldrà i Isabel Fernández, sala Torin d'Olot 11-10-2023

Varen veure com la sala d’actes s’omplia de persones, molts d’ells eren  joves il·lustradors i dissenyadors  i encara més estudiants, alguns d’ Olot mateix però també en van venir d’altres punts de Catalunya.  Es podia experimentar que traspuàvem energia i entusiasme, possiblement perquè alguns sabien que serien guardonats i d’altres senzillament pel fet d’ esser persones creatives  amb un gran potencial per crear noves formes basades en fets reals o imaginatius, tenien la potestat de perfilar una idea.

Al acte també hi havia familiars dels il·lustradors, diverses autoritats i amics dels pares de la Eva, en Jaume Toldrà i Isabel Fernández, que se’ls veia   que estaven contents per la gran  afluència de públic i a la vegada per a  molts de nosaltres que els hi tenim amistat, també compartien amb ells el sentiment d’enyor que no es pot evitar.

Recordarem aquest esdeveniment de forma entranyable per la calidesa humana dels seus protagonistes ,  des d’aquest  senzill bloc  hem volgut també donar testimoni  de la diada.

Per saber més coses y veure els treballs de les persones  que van ser premiades en anys anteriors aconsellem visitar la pàgina de la Escola d’Arts i Superior de Disseny d’ Olot  a : https://evatoldra.cat/

Nosaltres només presentem algunes imatges de la diada d’aquest esdeveniment celebrat a Olot el día 11 d’octubre de l’any 2023.

imatges-eva-toldra-comp

Sala exposicions de treballs  publicats (Imatge Isabel Fernández)
Sala exposicions de treballs publicats (Imatge Isabel Fernández)
Tarjeta amb dades històriques
Tarjeta amb dades històriques
Dibuix
Dibuix

Leave a comment

name

email (not published)

website