Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

El planeta Júpiter, agost del 2022

La nit del dia quatre d’agost d’aquest any 2022, feia una intensa calor pròpia d’estiu , em costava dormir i mentre mirava per la finestra que tenia oberta de bat a bat, veia una estrella molt lluminosa que semblava volgués entrar a la habitació  de passada observava si veia les Llàgrimes de Sant Vicens , però era poc fosc.

Tenia la  petita càmera de filmar molt aprop, per la qual cosa  vaig decidir captar la lluentor d’aquella estrella, l’endemà vaig saber que aquella estrella era  el planeta Júpiter, molt visible  durant aquests primers  dies del mes d’agost.

Segons les imatges que havia  vist fins aquell moment del planeta Júpiter  sempre  era presentat de  forma rodona, sòlida i sense que emetés  llum, però aquesta vegada mirant-lo amb el zoom de càmera de filmar, per cert poc potent,  se’ns mostrava  d’estructura  hexagonal molt diferent a la obtiguda mitjançant els grans telescopis .

Si no estem errats i el que vàrem filmar era realment  Júpiter i  si es donés el cas que hagués hagut de presentar les imatges  que vaig fer  per un treball d’ astronomia,  de segur que hauria  suspes la assigatura, perquè en el text hagués hagut  d’explicar que veia a  Júpiter  de forma  hexagonal, pla, tirant a color verdós i amb filigranes en el seu interior. Res, una visió d’estiu.

Júpiter amb un parell d'imatges modificades , 4-8-2022 (RM) Càmera  HD Somy, zoom 42 X
Júpiter amb un parell d'imatges modificades , 4-8-2022 (RM) Càmera HD Somy, zoom 42 X
Aspecte de Jupiter amb la trama de filigrames al seu  interior, fetes resaltar mitjançant boreres afegides
Aspecte de Jupiter amb la trama de filigrames al seu interior, fetes resaltar mitjançant boreres afegides

Leave a comment

name

email (not published)

website