Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Els cinc ordes religiosos de la Bisbal

Rosa M. Masana, publicat a Totbisbal , desembre 2015

Amb el títol, Els cinc ordes religiosos de la Bisbal (des de l’any 1341), vaig publicar a la revista digital totbisbal.com (gener 2015), un article que volia donar a conèixer el nombre de congregacions religioses que hi va haver a la vila, com van ser els pares franciscans, els pares maristes, les germanes Concepcionistes, les de Sant Josep i les Marianes. També, preteníem saber el nom dels religiosos i religioses que van impartir docència o van atendre  malalts, però  aquestes dades  no sempre  han estat guardades  i  per la qual cosa  la informació no es del tot complerta.

Per continuar llegint feu cli aquí.

Imatge de Sant Francesc al convent
Imatge de Sant Francesc al convent

 

Darrerament m’han facilitat el contacte amb el pare Francesc Costa, que va residir al convent durant 25 anys, motiu pel que he considerat fer-li algunes preguntes relacionades amb aquesta  tradicional institució bisbalenca i poder d’aquesta manera ampliar l’article.  Per llegir-lo clicar a Francesc Costa 

El claustre del convent (Imatge cedida per Francesc Linares)
El claustre del convent (Imatge cedida per Francesc Linares)

Leave a comment

name

email (not published)

website