Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Conferència, Dones emprenedores de Palafrugell 1857-1914 i de Celrà 1856-1945

Cartell informatiu de la conferència
Cartell informatiu de la conferència

El passat dia 6 de març del 2024  i en commemoració del dia de la Dona treballadora,  vàrem presentar al centre de can Ponac de Celrà els llibres  Dones emprenedores de Palafrugell . A la vegada també i , desprès de dur a terme algunes  investigacions, vàrem donar a conèixer a les 26 dones celranenques  que disposaven de negocis posats al seu nom, durant el  període que anava de l’ any 1856 al 1945.

A partir de conèixer  el nom de la persona,  l’adreça i el tipus de negoci que regentaven , pensem que  ens podria facilitar la  localització d’alguns dels seus familiars i poder sabes més coses d’elles.  Tot ajuda a engrossir la historia d’una població i ens aporta d’altres idees per seguir  investigant en  el territori.   El segon volum del llibre Dones Emprenedores de Palafrugell  està a la xarxa.

Presentació amb Power Point a can Poçac de Celrà.
Presentació amb Power Point a can Poçac de Celrà.

Leave a comment

name

email (not published)

website