Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Lluís Molines Falgueres, ens ha deixat, 12-6-2024

El dia 12 d’aquest mes de juny  del 2024, Lluis Falgueres va fer el traspàs cap a un altre mon, no  farem una explicació de la seva persona ni de la seva obra perquè han estat diverses les persones que l’han entrevistat degut a  les aportacions i activitats polifacètiques que ha desenvolupat als llarg de la seva vida.  Lluís Molinas  va centrar el seu treball  vers a potenciar  la cultura en general i molt especialment  dins l’àmbit de Palafrugell però, també de distints  indrets de la demarcació de Girona. L’Ajuntament  de Palafrugell a la seva pàgina  web  inclou un resum del treball realitzat per en Lluís.

Lluís Molinas, el pintor  Ferran Vidal i Rosa M. Masana, L'Onada de Palamós, 2014
Lluís Molinas, el pintor Ferran Vidal i Rosa M. Masana, L'Onada de Palamós, 2014

En aquesta pàgina la  aportació  que fem  és  afegir-nos  a donar també la noticia i a la vegada recordar-lo amb algunes imatges, en especial de quan l’Ajuntament de  Palafrugell li va lliurar el Diploma d’Honor al mèrit de la ciutat complementat amb una breu filmació  del escriptori de casa seva. El recordarem per la seva amabilitat i per tot el que ha deixat fet i aplanat per a nosaltres.

A les llibreries podem trobar algunes de les seves obre i també  Arxiu Municipal de Palafrugell.

Presentem un retall de la noticia que ha estat  publicada  a la Revista del Baix Empordà de la que en Lluís en va ser, des de un bon principi , va treballar-hi per fer possible la seva edició amb quatre revistes cada any.  Podem veure el vídeo d’en Lluís, encara que de baixa resolució i qualitat. però bé serveix de record.

 Vídeo diploma-honor-2013-comprimit

Fragment del  comunicat  publicat a la  Revista del Baix Empordà, 14-6-2024
Fragment del comunicat publicat a la Revista del Baix Empordà, 14-6-2024
Lluís Molines al Fraternal de Palafrugell mentre conversava  amb  Santi Masseguer que també recordem.
Lluís Molines al Fraternal de Palafrugell mentre conversava amb Santi Masseguer que també recordem.

Leave a comment

name

email (not published)

website