Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

El naufragi del vapor francès ‘Alger’ a les illes Formigues l’any 1899.

Article de Rosa M. Masana publicat a la revista Baix Empordà número, 48  de l’any 2015, pàgines  16 a  18.  Està inclòs al Catàleg de la Biblioteca del Museu Marítim de Barcelona .

El buc ‘Alger’   data de l’any 1865, pertanyia a la Companyia Marsellesa i el dia 8 d’abril de l’any 1899  mentre es dirigia  cap a Marsella i  en passar  prop de les  illes Formigues,  va topar amb les roques i  naufragà. Els pescadors de la zona van auxiliar a la tripulació i no va haver-hi cap pèrdua personal. 

Es pot consultar l’article  a : El buc ‘Alger’

Naufragi del bergantí 'Fidio' el 15-2-1881
Naufragi del bergantí 'Fidio' el 15-2-1881

Hem localitzat la noticia  a una pàgina de diari que pensem havia de ser La Vanguardia, tot que no es segur perquè no consta  escrita la referència, notificaven que havia  naufragat el bergantí  Fidio comandat per M. Mateo S. Radoslovich  que havien arribat al port de Palamós, accident succeït el dia 15 de febrer i segons consta a una altra noticia de la mateixa pàgina  era l’any 1881.  Adjuntem la publicació .

Leave a comment

name

email (not published)

website