Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Les roques de l’entorn del castell de Sant Esteve de Palamós

No soc arqueòloga ni mestre d’obres, però si que m’agrada fixar-me l’ aspecte que presenten algunes edificacions  d’anys enrere, potser aquesta  tendència en ve de meu germà Marià Masana que ell sí era mestre d’obres.

La passada tardor vàrem fer una passejada pel camí de mar des de Palamós  a S’alguer i a la zona del castell de Sant Esteve vaig fer-hi  algunes fotografies i en especial a les roques, tot  perquè em van suggerir que eren roques treballades amb  tall molt fi i bastant rectilini  i molt ben engalzades les unes amb les altres, tot i el seu desgasts , en especial las que estan mig submergides al mar i reben les empentes de les ones marines.

Dona la impressió que  pertanyen a possibles edificacions fetes amb un sistema semblant al de pedra seca perquè no s’observa  la presencia d’argamassa entre les juntes d’unió i com també  l’encaix tan mesurat de les unes amb les altres.

Presentem un breu Power Point amb imatges  de les esmentades roques  de les rodalies  del Castell de Sant Esteve de Palamós  fetes  el mes d’octubre del 2019.

Restes-d’ edificacions (PowerPoint)

 

 

 

 

Leave a comment

name

email (not published)

website