Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Entrevista a Francesc Jordan, àlies ‘el suec´

Article de Rosa M. Masana publicat al diari digital Totbisbal en dia 26 de gener de 2010

El bisbalenc Francesc Jordan Figueras ha guanyat diversos premis fotogràfics. El més significat va ser el concurs Su mejor foto del magazín digital de La Vanguardia. La fotografia que hi va presentar,Dos sonrisas, contraposa dos somriures, un que suposadament seria el d’un cotxe i l’altre, real, gesticulat per un nen. Aquest concurs és considerat un dels més importants i populars d’Espanya. Els qui coneixem en Francesc sabem que va guanyar el concurs i que va obtenir un cotxe com a premi, però el fet va tenir poc ressò mediàtic, i per això hem volgut que ens expliqui personalment aquesta seva afecció.   Per continuar llegin clica a `el suec´.

Es el Pont Vell de la Bisbal durant la gran nevada empordanesa del març del 2010. Autor : Francesc Jordan.
Es el Pont Vell de la Bisbal durant la gran nevada empordanesa del març del 2010. Autor : Francesc Jordan.

Presentem  com a obertura de la pàgina de la entrevista, una nova fotografia  feta per l´ autor i amb el seguent comentari:  La imatge em porta molts records  perquè la vaig fer  al pic de la tormenta  amb una forta  ventisca, les mans glaçades, les gotes a  l´objectiu  i sense parar …, sort de la protecció de la font del Pont . La imatge va ser presentada  al telenotícies de  TV3 .

Leave a comment

name

email (not published)

website