Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

La primera promoció d’infermeres de la escola de Bellvitge -Barcelona- graduades any 1974

 

He localitzat una revista que tenia guardada des de l’any 1999 on hi ha publicada la noticia de la trobada que  les ex-alumnes  d’infermeria varem fer  en motiu dels 25 anys de final  dels estudis d’infermeria  a la Residencia Sanitària de Bellvitge que en varem ser la Primera promoció, tots que els dos primers anys els varem fer a la escola de la Vall d’Hebron.

Adjuntem el retall de la noticia que va ser publicada a la revista de la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge número 34 del desembre de l’any 1999. 

 

Les infermeres som un col·lectiu que gairebé mai deixem de realitzar cursos d’actualització i de perfeccionament professional i sense comptar les especialitats que es feien anys enrera, els postgraus, màsters i  algunes també finalitzen un doctorat.

diplomes-comprimit

Leave a comment

name

email (not published)

website