Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

La mare veia un vuit

Aquest any 2023 el primer premi de la loteria de Nadal, també dita La Grossa de Nadal, ha estat el número 88.008, tres vuits i dos zeros 

La xifra ens ha fet pensar amb la meva mare, de quan un dia va dir-me que sovint veia un vuit, es referia que li venia al cap. Potser m’ho deia per veure si li podia dir alguna cosa al respecte, però, no, mai vaig saber que dir-li, només l’hagués pogut dir que el vuit posat reclinat a terra formava el signe de l’infinit i el d’una imatge que formava un cercle tancat.

Vuits i zeros

No va passar massa temps des que la mare veia un vuit a què després fes el traspàs a una altra vida quan llavors tenia noranta-tres anys.

Degut, potser, que ara tenim més temps que abans, hem pogut reflexionar sobre el número vuit o millor dit amb el número de la Grossa de Nadal d’aquest any.
Veiem que es tracta d’un número del qual si li donem la volta en sentit de dalt cap a baix, veurem que el seu valor no es modifica, continua essent el número 88.008, no en trobaríem cap altre no format per vuits i cerós que tingués aquesta propietat, bé potser sé sí el d’una xifra formada per l’u, però sense ganxo ni peu i també zerós, o sigui que fos escrit d’aquesta manera I.00I.
Ara estem a punt d’entrar al 2024 i resulta que la suma d’aquest número de l’any ens dona com a resultat el número 8.
No hi entenc de les qualitats dels números, però si revisem el Tarot i la Numerologia en podem saber quelcom més, seria interessant observar com es comporta aquest any considerant les diverses àrees de la vida.

Leave a comment

name

email (not published)

website