Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Entrevista a Conxa Saurí

 

M. Concepció Saurí naixia el 1957 a Palafrugell. És llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha fet de professora de Secundària i, des de l’any 1991, és arxivera municipal de Palafrugell. Ja abans col·laborava en les tasques d’arxiu d’aquest centre. Amant de la narrativa, ha escrit en revistes culturals i en premis literaris.

Escriu des de l’any 2001, coincidint amb el canvi d’edifici de l’arxiu municipal, comenta  que es despertava de matinada pensant en el trasllat, i va començar a omplir aquestes hores deixant còrrer la seva imaginació.

Algunes de les seves obres han estat guardonades. Darrerament ha escrit el llibre “Àngela Clos Batlle. La primera regidora”

La entrevista feta per Rosa M. Masana i publicada a la revista digital Totbisbal  va acompanyat d´un vídeo, es pot veure a :  http://totbisbal.com/entrevistes/detallsEntrevistes.php?nIdEntrevistes=47

Per conèixer  la obra de la autora es pot consultar el seu bloc: http://mcsauri.blogspot.com.es/

Leave a comment

name

email (not published)

website