Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Un antic vídeo en record a Jordi Frigola Arpa

Jordi Frigola comunicant-se amb el públic
Jordi Frigola comunicant-se amb el públic

El dia 4 d’abril de l’any 2010, Jordi Frigola  va dirigir una visita guiada per distintes zones de La Bisbal a fi de recordar la anomenada Guerra del Francès  per haver entrat a la península les tropes napoleòniques., guerra que va durar del 1908 al 1914.  En Jordi ens va deixar aquest més de gener del 2024 , la Bisbal a tingut una gran pèrdua en quan a la recerca de dades històriques locals que  tanta habilitat en tenia  en Jordi en saber-les localitzar per desprès poder ser publicades.

Hem pogut obrir un disc dur d’aquells que trobem a  dins d’un calaix que no recordaven  i ens ha sortit aquest  que presentem  mitjançant l’enllaç adjunt.   Podrem veure en Jordi Frigola com explica els fets històrics de l’esmentada època napoleònica.

                                                                                                                                                                                                                Veure vídeo , temps 5′

Leave a comment

name

email (not published)

website